Investere på riktig tidspunkt

– Vi er opptatt av å investere på riktig tidspunkt og ha kontroll på kostnadsutviklingen. Planen har riktig kostnadsutvikling og best mulig utnyttelse av hver krone som utgangspunkt.

Nå må anlegg rehabiliteres, strengere krav fra myndighetene kan komme, og det må legges til rette for stor befolkningsvekst. Vi har fått godkjent plan for reservevann, som også krever økte midler. Selskapenes hovedplan viser et samlet investeringsbehov på rundt 5,5 milliarder kroner over en periode på 13 år. Det er hva det koster å sikre tilstrekkelige tjenester for vann og avløp i årene som kommer.

– Vår ambisjon er å alltid levere nok vann og alltid ha tilstrekkelig kapasitet til å rense avløpsvannet som kommer fra våre eierkommuner. Med dagens anlegg vil vi ikke evne å møte denne ambisjonen. Det vil begrense regionens utvikling, forteller Daglig leder Thomes Trømborg.

Se faksimile fra Romerikes Blad 6. mai 2020.

200506 10 MB RB NRV NRA Gebyrsjokk Thomes

 

Sentralbord

64 84 54 00

E-post
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Postadresse
Pb 26, NO-2011 Strømmen

Besøksadresse
Ruth Maiers gate 22, 1466 Strømmen