NorAnalyse

NorAnalyse er et analyselaboratorium organisert som en egen avdeling i NRVA IKS. NorAnalyse er av Norsk Akkreditering akkreditert etter NS-EN ISO/IEC 17025 og utfører både kjemiske og mikrobiologiske analyser av vann, avløp og slam både for virksomheter innenfor eier-kommunene og privatpersoner.

noranalyse 11

Laboratoriet er også akkreditert for prøvetaking av avløpsvann. Laboratoriet er tilknyttet vann- og avløpsanleggene og er en sentral del av beredskapen i NRVA IKS og eierkommunene.

NorAnalyse har sin styrke i lang erfaring og god kunnskap om distriktet og kundene. På denne måten kan vi bistå med prøvetaking og kjemisk eller mikrobiologisk fagkompetanse i forbindelse med ulike problemstillinger kundene har.

Med et relativt lite laboratorium har vi opparbeidet erfaring med prøver vi regelmessig får inn til analyse, og kan derfor raskt reagere på endringer.

Vi har et tett samarbeid og god dialog med kundene og kan gi raske tilbakemeldinger på unormale resultater slik at nødvendige tiltak kan igangsettes. Det er viktig for oss å yte denne servicen overfor våre kunder.

Sentralbord

64 84 54 00

E-post
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Postadresse
Pb 26, NO-2011 Strømmen

Besøksadresse
Ruth Maiers gate 22, 1466 Strømmen

Organisasjonsnummer
892 110 972 MVA